Om Social Media Community

Det här är Social Media Community

Social Media Community är en membershipsite där du blir utbildad inom sociala medier med målet att bli en av de bästa i branschen! Som medlem tillhör du också ett nätverk av andra personer i din bransch. Det är här du ska vara om du vill bli om Social Media manager eller om du redan arbetar som ansvarig för sociala medier på ett företag och vill vidareutbildas.

Här hänger vi, mestadels online, för att nätverka och bolla idéer med varandra men också för att få kollegor, för att bli individuellt coachade till att bli de bästa i branschen, för att ständigt fortbildas (Det sker ju så mycket inom sociala medier-världen) och för alltid vara säkra på att vi är up to date med vad som gäller. Det här är platsen där du är en del av en större gemenskap. Och du… det är du som avgör, men om du vill så är det här som sagt en möjlighet för dig att bli en av de allra bästa i branschen.

Det här består Social Media Community av

Social Media Community består dels av en låst hemsida där det kontinuerligt publiceras nytt innehåll — alltid med målet att du ska utbildas, inspireras och utvecklas — och dels av en stängd Facebookgrupp där vi kommunicerar med varandra. Utöver det här så ingår “Diplomering Social media manager” samt individuell coaching två gånger per år om du väljer att anmäla dig för ett år.

Det här får du som medlem i Social Media Community

  • Webbutbildningar inom sociala medier
  • Diplomering Social media manager (om du väljer att betala hela beloppet direkt, med kort)
  • Individuell coaching två gånger per år — för att du ska bli en av de bästa i branschen (om du väljer att betala hela beloppet direkt, med kort)
  • Kontinuerliga nyheter, artiklar och föreläsningar
  • Online-workshops för att du ska kunna fördjupa dig mer i vissa ämnen och bli riktigt duktig på det du gör
  • Nära kontakt med dina nätverkskollegor samt med Alexandra och Mama Said — detta för att du ska ha människor i branschen att bolla med 
  • Inspiration kring din yrkesroll — antingen som småföretagare eller som Social Media Manager
  • En fysisk träff per år

Det här kostar Social Media Community

Att vara medlem i Social Media Community kostar 1290:- +  moms per månad. Om du väljer att betala för ett helt år, i förskott, kostar det 12,990:- + moms per år.

Om Alexandra Bylund — som står bakom Social Media Community

Alexandra har jobbat med sociala medier och kommunikation i över tio år och driver byrån Mama Said Media AB samt webbutbildningarna Social Media Academy, Instagram Academy och Podcast Production. Alexandra är även en van föreläsare och utbildare och är duktig på att entusiasmera sina elever på ett sätt som gör att de utvecklas och fortbildas på ett bra och pedagogiskt sätt.

Vill du lära dig mer? Delta gärna i någon av våra online-workshops!

GÅ TILL WORKSHOPS

Gå med i vår gemensamma grupp på Facebook och nätverka med andra som jobbar med sociala medier.

TILL FB-GRUPPEN
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.