Frågor och svar

Vanliga frågor och svar om Social Media Community

Vad är en membershipsite?

En membershipsite är en sajt som är till enbart för medlemmar. Social Media Community är en membershipsite där syftet är att utbilda och sammanföra människor som jobbar, eller som är intresserade av att jobba, med sociala medier. Som medlem i Social Media Community får du kontinuerliga utbildningar i sociala medier, möjlighet att bli diplomerad Social media manager, möjlighet till fyra individuella coachingtillfällen per år — allt för att den personliga utvecklingen aldrig ska stanna upp, online-föreläsningar, guider, checklistor med mera. Tanken är att du alltid ska vara  up to date och hela tiden lära dig nya saker. Du får även chans att delta i online-workshop — med målet att du ska kunna fördjupa dig i vissa frågor som annars kan vara svåra när man sitter ensam i sin roll, samt att du får chans att nätverka med dina kurskollegor… och mycket mer.

Vad kostar det att vara med i Social Media Community?

Det kostar 1290:- + moms per månad, eller — om du väljer att betala för ett helt år direkt — så kostar det 12,990:- + moms.

Vad ingår i priset?

  • Webbutbildningar inom sociala medier
  • Diplomering Social media manager (om du väljer att betala för ett helt år, direkt med kort)
  • Individuell coaching två gånger per år — för att du ska bli en av de bästa i branschen (om du väljer att betala för ett helt år, direkt med kort)
  • Kontinuerliga nyheter, artiklar och föreläsningar
  • Online-workshops för att du ska kunna fördjupa dig mer i vissa ämnen och bli riktigt duktig på det du gör
  • Nära kontakt med dina nätverkskollegor samt med Alexandra och Mama Said — detta för att du ska ha människor i branschen att bolla med 
  • Inspiration kring din yrkesroll — antingen som småföretagare eller som Social Media Manager
  • En fysisk träff per år

Vad gäller vid uppsägning av mitt medlemsskap?

Om du säger upp ditt månadsmedlemsskap så träder uppsägningen i kraft direkt så att du inte behöver betala nästkommande månadsavgift. Du får dock inte tillbaka några pengar för innevarande månad.

Samma sak gäller om du har ett årsabonnemang. Uppsägningen träder i kraft direkt så att du inte behöver betala nästkommande årsavgift. Du får däremot inte tillbaka några pengar för innevarande år.

Vill du lära dig mer? Delta gärna i någon av våra online-workshops!

GÅ TILL WORKSHOPS

Gå med i vår gemensamma grupp på Facebook och nätverka med andra som jobbar med sociala medier.

TILL FB-GRUPPEN
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.